Pengelokomotivet har satt fart

 

Jeg har brukt lang tid på å få hjulene ordentlig i gang. År har gått til å lære grunnunnskapen om aksjemarkedet(der man aldri blir ferdig utlært), kutte kostnader, leve et minimalistisk liv og tjene nok uten at livskvaliteten svekkes. Alt dette har tatt tid. Det har tatt tid å få pengelokomotivet i gang.

Først nå har lokomotivet virkelig begynt å sette fart. Pengene strømmer inn hver måned og investeres til videre vekst. Selv om jeg bare er 3,26% på vei mot målet og lokomotivet akkurat har forlatt perrongen, går det nå i et tempo som aldri før. Time etter time med lesing, all podcaster-lytting til og fra jobb, alle YouTube-videoer, all prøving og feiling som har ført frem en investeringsfilosofi som passer min personlighet har endelig begynt å bære frukter.

Jeg har allerede nådd mitt sparemål for i år. Hvis alt går etter planen vil jeg være over 8% på vei mot økonomisk frihet etter neste år. Jeg må bare sørge for at pengelokomotivet holder farten oppe. Kanskje jeg deler av strekningen til og med kan øke hastigheten litt. Noen ganger underveis kan ting skje slik at lokomotivet får problemer(børskrakk etc), da skal jeg reparere og oppgradere lokomotivet til å bli sterkere enn noen gang(mer penger inn i markedet) og farten skal nå nye høyder.

Jeg nyter veien i mot økonomisk frihet og jeg skal nyte det når jeg en gang kommer til endestasjonen. Jeg brenner virkelig for å bygge opp ting, så selv når jeg ankommer stasjonen “økonomisk fri” er jeg ganske sikker på at mitt lokomotiv ikke har dampet ferdig.

 

EnglishNorwegian